Raven Admin
Numarul mesajelor : 128 Data de inscriere : 21/03/2008
| Subiect: BIOLOGIE Sam Mar 22, 2008 8:38 pm | |
| Biologia este știința vieții. Termenul provine din limba greacă, format din cuvintele βίος / bios, « viață » și λόγος / logos, « cuvânt, discurs, știință ». Se preocupă de caracteristicile și comportamentele organismelor, de apariția speciilor și indivizilor și de interacțiile acestora între ele și cu mediul înconjurător. Biologia cuprinde un spectru larg de discipline, care sunt deseori văzute ca fiind separate de ea. | |
|
Angel of Death Moderator Dragon
Numarul mesajelor : 146 Data de inscriere : 21/03/2008
| Subiect: Re: BIOLOGIE Sam Apr 19, 2008 1:31 am | |
| pai si CHIMIA este denumita tot stiinta vietii,culmea | |
|
Raven Admin
| Subiect: Re: BIOLOGIE Dum Apr 20, 2008 9:10 pm | |
| ESTE NORMAL SA FIE SI CHIMIA STIINTA VIETII AVAND IN VEDERE CA BIOLOGIA SI FIZICA SUNT INTERCONECTATE PRIN INTERMEDIUL CHIMIEI... DAR CE POTI SPUNE DESPRE BIOLOGIE? NOUTATI STIINTIFICE, ANIMALE, S.A.M.D....CA SA NU DEVIEM... | |
|
sorinrg DRAGONI
Numarul mesajelor : 33 Varsta : 38 Data de inscriere : 07/04/2008
| Subiect: Re: BIOLOGIE Lun Apr 28, 2008 5:49 pm | |
| Atunci spunem biologia este una din stiintele vietzii. | |
|
Raven Admin
| Subiect: Re: BIOLOGIE Lun Apr 28, 2008 6:17 pm | |
| cred ca ori nu esti in cunostinta de cauza ori nu ai citit atent....tu nu ai facut biologie in scoala?! stiu e ironica intrebarea....in care dintre discipline se explica mai mult mecanismele organismelor? chimie,fizica sau biologie? ce inseamna de fapt viata? chimia este "tot ce ne inconjoara" dar nu poti explica inmultirea la procariote cu ea?....sau componentele sistemului nervos?...iar fizica nu ne ajuta de asemeni...cele doua ne ajuta sa intelegem compozitia si reactiile(chimia) si mecanismul (fizica).... | |
|
Angel of Death Moderator Dragon
Numarul mesajelor : 146 Data de inscriere : 21/03/2008
| Subiect: Re: BIOLOGIE Joi Mai 01, 2008 1:20 pm | |
| biologia=stiinta vietii(vietii umane) chimia = stiinta DESPRE viata(tot ce exista misca sau nu) | |
|