| MANCAREA PREFERATA | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Raven Admin
Numarul mesajelor : 128 Data de inscriere : 21/03/2008
| Subiect: MANCAREA PREFERATA Sam Mar 22, 2008 9:04 pm | |
| Cam ce preferinte aveti in mancaruri si cat de sanatoase sunt ele? Mie de exemplu imi plac foarte mult mancarurile sarate, picante, foarte bine condimentate...dulciurile doar foarte rar...Si cel mai mult ador fructele si legumele...dar nu ma dispensez de carne... | |
|
| |
Angel of Death Moderator Dragon
Numarul mesajelor : 146 Data de inscriere : 21/03/2008
| Subiect: Re: MANCAREA PREFERATA Lun Mar 31, 2008 12:33 am | |
| pai ce mananci tu anatas nu-i prea sanator in afara de fructe mie imi place ciocolata si tot ce tine de prajituri diplomat eu sunt cu dulciurile,macarea mai rarut ca-i mai dragut | |
|
| |
Raven Admin
| Subiect: Re: MANCAREA PREFERATA Mar Apr 08, 2008 9:12 pm | |
| macar eu nu mananc dulciuri! | |
|
| |
| |
| |
FausT
Numarul mesajelor : 6 Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: MANCAREA PREFERATA Mar Mai 06, 2008 11:54 pm | |
| sanatos...ot sa zic ca inainte altceva in afara de McDonalds...KFC nu stiam....dar sincer sa va spun nu prea mai mananc asa de des..nu mai exista pofta aceea....vb lui Nerissa....fructele sunt cele mai bune..si bineinteles a nu se omite carnea..... | |
|
| |
| |
| |
Raven Admin
| |
| |
| Subiect: Re: MANCAREA PREFERATA Joi Mai 29, 2008 12:39 am | |
| ca mai pacatuiesti si mai mananci de la mec asa intr-o vacanta e ceva dar sa mananci numai de la mec desi ai papa bun si sanatos acasica... neeeeeeeeeeee | |
|
| |
Raven Admin
| Subiect: Re: MANCAREA PREFERATA Vin Mai 30, 2008 12:32 pm | |
| ooo da!!! pai mai pap cand sunt in deplasare de exemplu...a se intelege practica din vara in rest...uite azi am zis sa manac precum toti din casa de post ca sa nu isc discutii si pt ca e sanatos...am dreptate?! | |
|
| |
| Subiect: Re: MANCAREA PREFERATA Vin Mai 30, 2008 1:22 pm | |
| sanatos?? pai depinde ca asa sa ti un post mare cum e cel al pastelui si sa mananci tot postul numai cartofi,varza si fasole mai ales fasole nu e prea sanatos... a am uitat orezul ala te umfla cum nici in cele mai frumoase vise nu vezi da stiu ca exista varianta cu legume fierte,fructe multe,salate de cruditati...dar sa fim seriosi cred ca nici un om in toata firea care se considera "crestin"trecem peste injuraturile si alte pacate(ei cred ca post e suficient sa mananci de post nu si alte lucruri) ar manca salate de cruditati.... si mere mai ales ca mai bine prinde la tara acest post , bine precizez ca am facut referire la general nu la ce papi tu de post... ca la ce gateste mama ta nu as avea nik impotriva sa tin post yummy yummy ,cred ca o sa te vizitez mai des | |
|
| |
Raven Admin
| Subiect: Re: MANCAREA PREFERATA Vin Mai 30, 2008 2:17 pm | |
| te primesc cu placere dar sa nu papi tot! | |
|
| |
| Subiect: Re: MANCAREA PREFERATA Vin Mai 30, 2008 2:57 pm | |
| hmmm sa nu pap tot?? tu vrei sa ma bati de asta imi dai sfaturi de genul ca de cate ori am papat cu tine mai pus sa pap tot cum facea mami cand aveam cinci ani si pe langa imi dadeai si din portia ta tu vrei sa ma fac cat o fulga te pupic | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: MANCAREA PREFERATA | |
| |
|
| |
| MANCAREA PREFERATA | |
|