Matrix Dragon
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Matrix Dragon

ORDINUL DRAGONULUI

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

O alta varianta!

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
sorinrg
DRAGONI
DRAGONI
sorinrg

Numarul mesajelor : 33
Varsta : 38
Data de inscriere : 07/04/2008

O alta varianta! Empty
MesajSubiect: O alta varianta!   O alta varianta! Icon_minitimeLun Apr 14, 2008 12:15 pm

"PREMONÍȚIE, premoniții, s.f. Nume dat fenomenului de presimțire a unor fapte viitoare, în general fără motivare rațională. – Din fr. prémonition"
Sa incepem prin clasicul deja-vu (deja vazut)
"1.Ai avut aceeasi experienta sau una asemanatoare intr-o viatza anterioara
2.Mintea ''a privit'' inainte in timp si a inregistrat experientza"
Pentru mine mai credibila este varianta a doua dar doar sub forma de vis, toti avem aceste premoniti , dar nu ne putem da seama de unde sunt.
Am avut si eu multe "deja-vu" -uri ca orice om si am avut aceleasi intrebari "de ce?, de unde" cand s-a mai intamplat?" , pana cand am avut un "deja-vu"
in care chiar am spus cuiva ce va urma sa se intample si asa s-a intamplat, a fost o intamplare care in copilarie pot spune ca m-a marcat, o intamplare extrasa
dintr- un vis ca ma marcase la vremea respectiva. Acele vise in care totul pare real, oameni, intamplarile, lipsa victiunii obisnuite viselor, acele vise prin care tu vezi
doar prin ochii si nu de sus (ca un spectator- vazandu-ti corpul in actiune).
De aceea clarvazatorii si persoanele care au premonitii vizibile/credibile mi se par a fii doar persoane normale care au aceste vise mai dezvoltate decat
ale omului normal, si pe o durata mult mai scurta de cat a "deja-vu" -urilor noastre .
Prin asta vreau sa demonstrez ca mie nu mi se par anormale/paranormale clarviziuniile si premonitiile.
Fapul ca exista aceste "deja-vu" - uri /vise(dupa parerea mea) ne aarata ca avem intradevar un destin / o soarta bine definita si ca putem cu ajutorul minti
vedea anumite fragmente din viitorul nostru.

Textul este gandire proprie ne fiind licentiata sau aprobata , ma puteti contrazice fara probleme.
Sus In jos
Angel of Death
Moderator Dragon
Moderator Dragon
Angel of Death

Numarul mesajelor : 146
Data de inscriere : 21/03/2008

O alta varianta! Empty
MesajSubiect: Re: O alta varianta!   O alta varianta! Icon_minitimeMier Apr 16, 2008 12:07 am

dar nimeni nu a zis ca premoniitile sunt ceva anormal,nefiresc,am numit asa datorita stiintei care se ocupa cu studiul acestor fenomene. ai spus ca a doua varianta ti se pare plauzibila cum ca mintea a privit inainte in timp si a inregistrat experienta... da intradevar poate tine de subconstient care probabil el tine intiparite anumite secrete si care se activeaza la un moment... dar negand prima varianta spui ca nu crezi in reancarnare.deci crezi sau nu in reancarnare? Smile
Sus In jos
sorinrg
DRAGONI
DRAGONI
sorinrg

Numarul mesajelor : 33
Varsta : 38
Data de inscriere : 07/04/2008

O alta varianta! Empty
MesajSubiect: Re: O alta varianta!   O alta varianta! Icon_minitimeMier Apr 16, 2008 1:34 pm

Nu cred in reincarnare. Ar insemna ca am fii un nr de suflete care ne renaste si atunci este exclus iadul si raiul ca nu ne-am mai duce acolo ne-am reincarna, nu?
Sus In jos
Raven
Admin
Admin
Raven

Numarul mesajelor : 128

O alta varianta! Empty
MesajSubiect: Re: O alta varianta!   O alta varianta! Icon_minitimeMier Apr 16, 2008 9:05 pm

PREMONITII AM AVUT MULTE SI PRIN SIMPLE VISE SI PRIN GANDURI FULGERATOARE CE MI-AU TRECUT PRIN MINTE. IN PRIVINTA REINCARNARII SUNT OARECUM BUDISTA PT CA EU CRED IN ASTA. PACAT CA NU POT SA AFLU METODELE DE DESCOPERIRE ALE FOSTELOR SAU VIITOARELOR REINCARNARI.
Sus In jos
http://matrixdragon.heavenforum.com
Angel of Death
Moderator Dragon
Moderator Dragon
Angel of Death

Numarul mesajelor : 146

O alta varianta! Empty
MesajSubiect: Re: O alta varianta!   O alta varianta! Icon_minitimeMier Apr 16, 2008 11:18 pm

eu sunt undeva intre... sa cred sa nu... dar ar putea exista reancarnarea referitor la rai... poate ca oscilam intre doua nivele pamant si rai/iad si totul este doar un ciclu care nu se intrerupe... scratch
Sus In jos
Continut sponsorizat

O alta varianta! Empty
MesajSubiect: Re: O alta varianta!   O alta varianta! Icon_minitime

Sus In jos

O alta varianta!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Matrix Dragon :: DIVERSE :: UNNATURAL-
Mergi direct la: