Matrix Dragon
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Matrix Dragon

ORDINUL DRAGONULUI

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Relaxarea limbii

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Raven
Admin
Admin
Raven

Numarul mesajelor : 128
Data de inscriere : 21/03/2008

Relaxarea limbii Empty
MesajSubiect: Relaxarea limbii   Relaxarea limbii Icon_minitimeMar Apr 15, 2008 9:14 pm

Va rog doar sa nu vi se para ceva stupid sau fara importanta. Este un exercitu care e recomandat pt cei care au "boala limbarnitei" (adica pur si simplu nu pot tacea, ci simt mereu nevoia sa vorbeasca mai mult) si pt cei al caror job se bazeaza pe spech-uri...si simt doresc un moment de relaxare, cand cavitatea bucala ajunge la saturatie...
Imaginati-va volumul cavitatii dvs. bucale. o vedeti cu ochii mintii? Destindeti mandibula in jos in asa fel incat dintii de-abia sa se atinga, explorati cu limba partea din spate a incisivilor, palatul dur din apropierea dintilor si valul palatin atat de fin. Constientizati acum volumul limbii, felul in care este prinsa in partea posterioara a gatului. Reprezentai-va intreaga masa a limbii, de la baza la varf, lasati-o sa cada, moale, pe podeaua gurii asemenea unei limbi-de-mare pravalite pe nisipul de pe fundul unei ape. Simtiti-va limba moale, calda, inerta, amorfa. Nu cedati ispitei de a o misca, ci, cu rabdare, pastrati-o asa, asezata, calma, in repaus.
Extras din "Cum sa te relaxezi repede si placut" de Henri Brunel.
Sus In jos
http://matrixdragon.heavenforum.com
Angel of Death
Moderator Dragon
Moderator Dragon
Angel of Death

Numarul mesajelor : 146

Relaxarea limbii Empty
MesajSubiect: Re: Relaxarea limbii   Relaxarea limbii Icon_minitimeMier Apr 16, 2008 12:18 am

lol! am incercat si am salivat ca la dentist... ink mai salivez abundent dupa exercitiu Neutral serios... poate cola e vinovata totusi scratch
Sus In jos
Raven
Admin
Admin
Raven

Numarul mesajelor : 128

Relaxarea limbii Empty
MesajSubiect: Re: Relaxarea limbii   Relaxarea limbii Icon_minitimeJoi Apr 17, 2008 10:21 pm

eu prima oara cand am incercat din curiozitate mi-a amortit gura Laughing Laughing dar apoi a devenit obisnuinta...nu am probleme, si nu vorbesc mult, dar imi place metoda... Very Happy
Sus In jos
http://matrixdragon.heavenforum.com
Continut sponsorizat

Relaxarea limbii Empty
MesajSubiect: Re: Relaxarea limbii   Relaxarea limbii Icon_minitime

Sus In jos

Relaxarea limbii
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Matrix Dragon :: PASIUNI :: RELAXARE-
Mergi direct la: